laatste nieuws

16 mei 2018

 

Rhino virus

 

Helaas hebben wij het Rhino virus mee naar huisgenomen na opname in dierenkliniek Wolvega. Het gaat om de neurologische vorm.

 

Lees meer >>
 

11 april 2018

 

Go-On TS overwinning op 2 sterren concours!

 

Lees meer >>
 

26 maart 2018

 

Mv Zambesi x Clinton x Libero H

 

Op 19 maart is er een mooi merrieveulen geboren!
Zambesi x Clinton x Libero H x Ramiro x Jasper x Voltaire

 

Lees meer >>
 

26 maart 2018

 

Merrie veulen geboren.

 

13 maart in bij ons in de stal een mooi merrieveulen geboren.
Van Gogh x Aldato x Rebel Z x Ladykiller

Lees meer >>
 

6 februari 2018

 

Glock's Dobelensky TS met Gerco Schroder overwinning in het 1.45!

 

Lees meer >>
 

FORMIDABLE T.S. (hengst, 2010)

 

formidable

 

Afstamming | Moederlijn

 

Formidable TS is een nakomeling van Mr Blue. Mr. Blue is wereldberoemd door zijn springkwaliteiten èn als hengst voor vererving van deze kwaliteiten. Hij imponerende en presteerde jarenlang succesvol in de internationale springsport onder Bert Romp, Elise Haas en Katie Monahan Prudent. 

 

Zijn moeder Nickara is een nakomeling van de legendarische hengst Argentinus. Argentinus is alom bekent en werd in 2005 uitgeroepen tot "Hengst des Jahres". Talloze nakomelingen zijn uitermate succesvol op het hoogste niveau. Met o.a. Arko lll (Nick Skelton), Air Jordan (Daniël Deuser), Anka (Marcus Ehning) en Albano7 (Heike Kemmer) heeft Argentinus bewezen een topvererver te zijn. Zelf is ze succesvol uitgebracht in de springsport onder Dave Maarse. Zij heeft dan ook het sportpredikaat achter haar naam weten te schrijven samen met het elite predikaat.

 

Zijn oma Dara is een nakomeling van 1 van Nederlands grootste hengsten Ramiro. Ook zij is elite sport springen en daarnaast beschikt zij tevens over het preferentschap.

 

Uit deze stam komen meerdere goede sport en keuringspaarden.