laatste nieuws

3 juli 2018

 

2e ET veulen geboren van Zambesi

 

Lees meer >>
 

3 juli 2018

 

Mooi merrieveulen uit moeder van Hearthago (1.60 spr)

 

Lees meer >>
 

25 juni 2018

 

Go-On TS wederom in de prijzen

 

Lees meer >>
 

19 Juni 2018

 

GGK Hengst Go-On TS wint in Tsjechie

 

Lees meer >>
 

14 juni 2018

 

Glock’s Dobelensky TS in topvorm!

 

Lees meer >>
 

FORSIGHT T.S. (hengst, 2010)

 

forsight

 

Afstamming | Moederlijn

 

De vader van deze hengst is de succesvolle springhengst Spender S . Onder Maria Gretzer en Jos Lansink kwam de Silbersee-zoon tot grote successen in de internationale springsport.

 

Zijn half broer Dondersteen TS is  VSN kampioenspringen  geworden. Jurylid Willem greve beoordeelde hengst met een negen! "Ik vind Dondersteen TS een super fijn paard. Hij springt iedere keer hetzelfde en geeft een geweldig gevoel. Dit is een paard met veel mogelijkheden aldus Greve." Dondersteen TS heeft in Duitsland zijn verrichtingstest met succes afgerond en wij hopen hem dan ook in de fokkerij terug te zien. Bjorn Nagel brengt hem uit in de springsport.

 

Tevens springt zijn halfbroer Brayn TS succesvol onder mareille schroder in het 1.30 spr.


Zijn half zus Corolla TS (Air Jordan) mag zich hengstenmoeder noemen.  Zij heeft de interessante hengst GO-On TS gebracht die goedgekeurd is in Tsjechië. Hij is een nakomeling van de hengst Corlensky (Cornet Obelensky).


Zijn ster, prokmoeder Worella van Lupicor komt uit de Andiamo merrie Porella. Porella had de hoogste punten tijdens de merrietest en heeft tevens het  sportpredikaat weten te behalen.