latest news

15 april 2019


Zandigo TS wint Grote Prijs van Bad Oyenhausen

 

Lees meer >>
 

11 april 2019


Hengstveulen geboren van Van Gogh

 

Lees meer >>
 

11 april 2019


Gerco stuurt Dobelensky TS naar mooie 2e plaats

 

Lees meer >>
 

11 april 2019


Flint TS in Valencia 9x aan de start 9x in de prijzen

 

Lees meer >>
 

11 februari 2019

 

Glock’s Dobelensky TS wederom in de prijzen

 

Lees meer >>
 

HENNING t.s. (HENGST, 2012)

 

foto volgt

 

Afstamming | Moederlijn

 

Zijn vader Warrant is niemand minder dan de zoon van Numero Uno. Warrant scoorde hoge cijfers in de voorjaarstest met o.a. een 9,5 voor vermogen en 8,5 voor aanleg als springpaard, instelling en galop. Tijdens de KWPN Hengstencompetitie 2007-2008 was Warrant met Maikel van der Vleuten telkenmale vooraan in het klassement te vinden. Onder het zadel van Henk van der Pol timmert Warrant aanzienlijk aan de weg; tweede in de VHO trofee 2012, tweede 1.50 Amsterdam, tweede in Six-Bars in Helsinki en derde in Six-Bars Drachten en dubbel nul in de kwalificatie van de wereldbeker van Poznan.

 
Laicky is een stermerrie van de legendarische hengst Voltaire. Voltaire behoort tot het selecte gezelschap van de stempelhengsten binnen het Kwpn. Zij bracht o.a. al 2 stermerries.
 
Haar moeder Vicky is een ster, pref. prest. merrie van Abgar. Zij bracht o.a.: 1 x keur prestatiemerrie met de hoogste punten ooit behaald bij ibop oude stijl, 1 x z spr., 1 x z dres., 1 x LT, 1 x ster pref., 2 x ster, 1 x keur pref., 1 x z2 dres..


Kortom een goede keurings en sportstam!
 
Uit deze stam komen de volgende ggk hengsten: Chamberlain z, Don Jovi, Nobel, Kingston, Kapsones en Kafka.