laatste nieuws

3 juli 2018

 

2e ET veulen geboren van Zambesi

 

Lees meer >>
 

3 juli 2018

 

Mooi merrieveulen uit moeder van Hearthago (1.60 spr)

 

Lees meer >>
 

25 juni 2018

 

Go-On TS wederom in de prijzen

 

Lees meer >>
 

19 Juni 2018

 

GGK Hengst Go-On TS wint in Tsjechie

 

Lees meer >>
 

14 juni 2018

 

Glock’s Dobelensky TS in topvorm!

 

Lees meer >>
 

HENNING t.s. (HENGST, 2012)

 

foto volgt

 

Afstamming | Moederlijn

 

Zijn vader Warrant is niemand minder dan de zoon van Numero Uno. Warrant scoorde hoge cijfers in de voorjaarstest met o.a. een 9,5 voor vermogen en 8,5 voor aanleg als springpaard, instelling en galop. Tijdens de KWPN Hengstencompetitie 2007-2008 was Warrant met Maikel van der Vleuten telkenmale vooraan in het klassement te vinden. Onder het zadel van Henk van der Pol timmert Warrant aanzienlijk aan de weg; tweede in de VHO trofee 2012, tweede 1.50 Amsterdam, tweede in Six-Bars in Helsinki en derde in Six-Bars Drachten en dubbel nul in de kwalificatie van de wereldbeker van Poznan.

 
Laicky is een stermerrie van de legendarische hengst Voltaire. Voltaire behoort tot het selecte gezelschap van de stempelhengsten binnen het Kwpn. Zij bracht o.a. al 2 stermerries.
 
Haar moeder Vicky is een ster, pref. prest. merrie van Abgar. Zij bracht o.a.: 1 x keur prestatiemerrie met de hoogste punten ooit behaald bij ibop oude stijl, 1 x z spr., 1 x z dres., 1 x LT, 1 x ster pref., 2 x ster, 1 x keur pref., 1 x z2 dres..


Kortom een goede keurings en sportstam!
 
Uit deze stam komen de volgende ggk hengsten: Chamberlain z, Don Jovi, Nobel, Kingston, Kapsones en Kafka.