laatste nieuws

11 februari 2019

 

Glock’s Dobelensky TS wederom in de prijzen

 

Lees meer >>
 

29 januari 2019

 

Glock’s Dobelensky TS in de prijzen

 

Lees meer >>
 

29 januari 2019


Go Go TS 8e in Balkbrug

 

Lees meer >>
 

3 juli 2018

 

2e ET veulen geboren van Zambesi

 

Lees meer >>
 

3 juli 2018

 

Mooi merrieveulen uit moeder van Hearthago (1.60 spr)

 

Lees meer >>
 

Jumper Jack TS (Hengst, 2014)

 

40a

 

40b

 

Afstamming | Moederlijn

 

In de pedigree van Jumper Jack TS zien wij als eerste zijn vader Mylord Carthago die al jarenlang tot de top behoort en deelnam aan de Olympische Spelen. Zijn nafok is veelbelovend.
Zijn moeder Dickara TS is een nakomeling van Mr Blue. Mr. Blue is wereldberoemd door zijn springkwaliteiten èn als hengst voor vererving van deze kwaliteiten. Hij imponerende en presteerde jarenlang succesvol in de internationale springsport onder Bert Romp, Elise Haas en Katie Monahan Prudent.
 
Zijn oma Nickara is een nakomeling van de legendarische hengst Argentinus. Argentinus is alom bekent en werd in 2005 uitgeroepen tot "Hengst des Jahres". Talloze nakomelingen zijn uitermate succesvol op het hoogste niveau. Met o.a. Arko lll (Nick Skelton), Air Jordan (Daniël Deuser), Anka (Marcus Ehning) en Albano7 (Heike Kemmer) heeft Argentinus bewezen een topvererver te zijn. Zelf is ze succesvol uitgebracht in de springsport onder Dave Maarse. Zij heeft dan ook het sportpredikaat achter haar naam weten te schrijven samen met het elite predikaat.
 
Zijn overgroot  oma Dara is een nakomeling van 1 van Nederlands grootste hengsten Ramiro. Ook zij is elite sport springen en daarnaast beschikt zij tevens over het preferentschap.
 
Uit deze stam komen meerdere goede sport en keuringspaarden.