latest news

11 februari 2019

 

Glock’s Dobelensky TS wederom in de prijzen

 

Lees meer >>
 

29 januari 2019

 

Glock’s Dobelensky TS in de prijzen

 

Lees meer >>
 

29 januari 2019


Go Go TS 8e in Balkbrug

 

Lees meer >>
 

3 juli 2018

 

2e ET veulen geboren van Zambesi

 

Lees meer >>
 

3 juli 2018

 

Mooi merrieveulen uit moeder van Hearthago (1.60 spr)

 

Lees meer >>
 

Jicky TS (merrie, 2014)

 

foto volgt

 

Afstamming | Moederlijn

 

Met Mylord Carthago als vader hebben wij met deze merrie iets aparts aan deze afstamming weten toe te voegen. Mylord Carthago was als vier-, vijf- en zesjarige finalist in Fontainebleau en kwalificeerde zich als zevenjarige voor het wereldkampioenschap der jonge springpaarden in Lanaken. In 2008 begon hij aan een schitterende internationale springcarrière : hij won de Grand-Prix van La Courneuve, Saint-Lo en Chantilly en tal van andere grote internationale wedstrijden.Zijn vader Carthago heeft jaren op topniveau gepresteerd. Maar ook de moederlijn is zeer prestatiegericht gefokt. Zowel de moeder als de grootmoeder hebben internationaal gesprongen . Verder komen uit deze sterke moederlijn nog diverse succesvolle springpaarden o. a. Morgat, Triomphe de Muze, Jolly Mome, Vodka Orangede Muze en Mifrane Manciaise.

 

Haar moeder is 1 van de weinige nakomelingen van de sensationeel springende (1.60) hengst Pennsylvania. Haar moeder beschikt over het prokcertificaat.

 

Haar oma is de stermerrie Laicky (Voltaire) die op haar beurt komt uit een ster, pref. prest. merrie van Abgar. Zij bracht o.a.: 1 x keur prestatiemerrie met de hoogste punten ooit behaald bij ibop oude stijl, 1 x z spr., 1 x z dres., 1 x LT, 1 x ster pref., 2 x ster, 1 x keur pref., 1 x z2 dres..

 

Kortom een goede keurings en sportstam!


Uit deze stam komen de volgende ggk hengsten: Chamberlain z, Don Jovi, Nobel, Kingston, Kapsones en Kafka.