laatste nieuws

15 april 2019


Zandigo TS wint Grote Prijs van Bad Oyenhausen

 

Lees meer >>
 

11 april 2019


Hengstveulen geboren van Van Gogh

 

Lees meer >>
 

11 april 2019


Gerco stuurt Dobelensky TS naar mooie 2e plaats

 

Lees meer >>
 

11 april 2019


Flint TS in Valencia 9x aan de start 9x in de prijzen

 

Lees meer >>
 

11 februari 2019

 

Glock’s Dobelensky TS wederom in de prijzen

 

Lees meer >>
 

EYE CATCHER T.S. (hengst, 2009)

 

eye_catcher

 

eye_catcher_2

 

Afstamming | Moederlijn

 

Eye catcher TS is een nakomeling van Mr Blue. Mr. Blue is wereldberoemd door zijn springkwaliteiten èn als hengst voor vererving van deze kwaliteiten. Hij imponerende en presteerde jarenlang succesvol in de internationale springsport onder Bert Romp, Elise Haas en Katie Monahan Prudent. 

 

Zijn moeder Nickara is een nakomeling van de legendarische hengst Argentinus. Argentinus is alom bekent en werd in 2005 uitgeroepen tot "Hengst des Jahres". Talloze nakomelingen zijn uitermate succesvol op het hoogste niveau. Met o.a. Arko lll (Nick Skelton), Air Jordan (Daniël Deuser), Anka (Marcus Ehning) en Albano7 (Heike Kemmer) heeft Argentinus bewezen een topvererver te zijn. Zelf is ze succesvol uitgebracht in de springsport onder Dave Maarse. Zij heeft dan ook het sportpredikaat achter haar naam weten te schrijven samen met het elite predikaat.

 

Zijn oma Dara is een nakomeling van 1 van Nederlands grootste hengsten Ramiro. Ook zij is elite sport springen en daarnaast beschikt zij tevens over het preferentschap.

 

Uit deze stam komen meerdere goede sport en keuringspaarden.