latest news

3 juli 2018

 

2e ET veulen geboren van Zambesi

 

Lees meer >>
 

3 juli 2018

 

Mooi merrieveulen uit moeder van Hearthago (1.60 spr)

 

Lees meer >>
 

25 juni 2018

 

Go-On TS wederom in de prijzen

 

Lees meer >>
 

19 Juni 2018

 

GGK Hengst Go-On TS wint in Tsjechie

 

Lees meer >>
 

14 juni 2018

 

Glock’s Dobelensky TS in topvorm!

 

Lees meer >>
 

EYE CATCHER T.S. (stallion, 2009)

 

eye_catcher

 

eye_catcher_2

 

Afstamming | Moederlijn

 

Eye catcher TS is een nakomeling van Mr Blue. Mr. Blue is wereldberoemd door zijn springkwaliteiten èn als hengst voor vererving van deze kwaliteiten. Hij imponerende en presteerde jarenlang succesvol in de internationale springsport onder Bert Romp, Elise Haas en Katie Monahan Prudent. 

 

Zijn moeder Nickara is een nakomeling van de legendarische hengst Argentinus. Argentinus is alom bekent en werd in 2005 uitgeroepen tot "Hengst des Jahres". Talloze nakomelingen zijn uitermate succesvol op het hoogste niveau. Met o.a. Arko lll (Nick Skelton), Air Jordan (Daniël Deuser), Anka (Marcus Ehning) en Albano7 (Heike Kemmer) heeft Argentinus bewezen een topvererver te zijn. Zelf is ze succesvol uitgebracht in de springsport onder Dave Maarse. Zij heeft dan ook het sportpredikaat achter haar naam weten te schrijven samen met het elite predikaat.

 

Zijn oma Dara is een nakomeling van 1 van Nederlands grootste hengsten Ramiro. Ook zij is elite sport springen en daarnaast beschikt zij tevens over het preferentschap.

 

Uit deze stam komen meerdere goede sport en keuringspaarden.